Valurile de la Swimathon, ediţia a III-a!

2

      Deja recunoscut ca un eveniment caritabil de succes, ediţia a treia a evenimentului Swimathon desfăşurat pe 5 iulie a consolidat acest statut al acţiunii. Şi în acest an ne-am înscris în competiţie pentru a ajuta copiii cu dizabilităţi să beneficieze de servicii de recuperare gratuite şi de cea mai bună calitate.

     Oameni cu dorinţa de a fi ei schimbarea pe care o vor în comunitate, dedicaţi şi implicaţi în cauze sociale, dar şi cu o generozitate nemărginită, au ales să facă valuri pentru copiii noştri. Trei companii importante din Iaşi – Focality, Optymyze şi Delphi – au mobilizat susţinători în jurul echipelor lor, asigurând astfel 242 de şedinţe de recuperare pentru copiii cu nevoi speciale. Sumele strânse sunt de-a dreptul impresionante şi au fost realizate prin contribuţiile unor oameni cu grijă faţă de cei care au nevoie. Echipa Shalăii Optymyze a reuşit să mobilezeze suma de 3725 lei şi echipa Focality suma de 5975 lei, bani ce vor merge pentru a susţine şedinţele de kinetoterapie, logopedie şi terapie ocupaţională pentru copiii cu dizabilităţi asistaţi de Fundaţia Bethany. ,,Pentru că nu am mai vrut să fim indiferenţi faţă de nevoile semenilor noştri, Focality a participat încă de la prima ediţie a Swimathon, înotând pentru Centrul de recuperare pentru copiii cu dizabilităţi. Fără îndoială Swimathon a fost o experienţă deosebită pentru noi, atât sub aspect uman cât şi ca mod de exprimare ale unor convingeri de viaţă. Este un proiect care nouă, ca şi organizaţie, ne-a plăcut şi ne place foarte mult, îi înţelegem rostul şi beneficiile şi de aceea ne propunem să ne implicăm şi pe viitor. Felicit echipa Bethany pentru modul în care reuşeşte de fiecare dată să-şi motiveze susţinătorii şi să aibă succes cu fiecare proiect.” a declarat doamna Dorina Livadaru, din partea companiei Focality.

      Cei 8341 lei mobilizaţi de echipa Delphi vor susţine Programul de burse pentru copiii de la Şcoala Liteni, un alt proiect tare drag nouă.

      Sunt puţine cuvintele care ar putea cuprinde recunoştinţa pe care noi o purtăm celor care au ales să înoate, să susţină cauza noastră, dar şi organizatorilor de la Fundaţia Comunitară Iaşi, fără de care nu ar fi fost posibil un astfel de eveniment. Vă mulţumim, prieteni dragi, că ne sunteţi alături şi că aducem, împreuna, fericire în viaţa copiilor!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: