Caravana “Preţuieşte viaţa” ajunge la Iaşi

Afis IasiPrietenii noştri de la Şcoala Mamelor revin la Iaşi, alături de Andreea Marin, în cadrul proiectului Caravana “Preţuieşte viaţa”. Ca de fiecare dată, sute de domnişoare şi doamne dornice să împartă din experienţele lor personale, dar şi să se încarce cu voie bună şi optimism sunt aşteptate la evenimentul ce va avea loc pe 4 iunie, începând cu ora 18.00, la Hotel Astoria, Sala Eminescu.

Şi noi vom fi acolo, nu doar în calitate de parteneri, ci şi pentru a povesti despre cum putem să trăim frumos şi demn, aceasta fiind direcţia trasată în acest an de gazda evenimentului, Andreea Marin.

În 2013, Caravana “Din Dragoste pentru Femei” a reunit la Iaşi peste 900 de femei care au primit şi au oferit sfaturi despre sănătate, frumuseţe şi carieră. În 2014 vrem să depăşim acest număr şi să scriem împreună povestea unuia dintre cele mai importante evenimente dedicate femeilor din România.

Caravana va debuta pe 7 mai în Constanţa şi până pe 19 iunie va trece prin 14 oraşe din ţară, cu patru mai multe faţă de anul trecut.

Înscrierile la eveniment se vor realiza online, pe www.scoalamamelor.ro. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Ne vedem acolo!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: