Pregătit să facem valuri la Swimathon?

582664_342033342543612_1116739529_n (1)

Generozitatea nu a îmbrăcat niciodată o formă atât de frumoasă şi distractivă. Swimathon, căci despre asta vorbim, reprezintă modul ideal prin care îţi poţi aduna toţi prietenii dragi şi împreună să contribuiţi la schimbarea pe care doriţi să o vedeţi în comunitatea voastră.

Anul trecut, graţie echipei noastre de înotători şi de susţinători de la Swimathon am reuşit să-i bucurăm pe copiii centrului nostru de recuperare, asigurându-le în continuare şedinţele de logopedie, kinetoterapie şi terapie ocupaţională. Am petrecut clipe de neuitat pe întreaga durată a întrecerii. Ne-am amuzat, am legat prietenii şi i-am suştinut cu înflăcărare pe cei care au concurat pentru Fundaţia Bethany.

Anul acesta cei care vor porni de la start, în scopul sprijinirii programelor desfăşurate de fundaţia noastră, sunt echipa Focality formată din cei mai curajoşi şi ambiţioşi înotători, precum: Gabriel Mardarasevici, Cristian Novac, Victor Livadaru, Cristian Dumitru, Costel Buciuc şi Cezar Rusu şi echipa Bethany alcătuită din persoanele de încredere şi care de-a lungul timpului ne-au devenit prieteni de suflet. Printre aceştia se numără: Adrian Lazăr, Daniel Amariei, Sebastian Ciobanu, Traian Luca şi fetiţa acestuia de 8 ani, Ecaterina Luca, care va înota şi ea la Swimathon pentru copii.


Faptul că avem astfel de oameni alături e o imensie bucurie şi, totodată, o dovadă în plus a faptului că împreună avem puterea de a reda speranţe, de a pune zâmbete pe chip şi de a trasa coordonatele unui viitor mai frumos pentru nişte copii cu adevărat minunaţi.

Şi tu îi poţi susţine pe înotătorii noştri, intrând pe site-ul Swimathon Iaşi şi alegând una dintre echipele care se vor întrece în marea competiţie. Indiferent că alegi să oferi o sumă fixă sau o sumă (chiar şi 1 leu) pentru fiecare lungime de bazin a uneia dintre echipele participante, gestul tău va face diferenţa.

Lasă un comentariu