Împreună de ziua copilului

969733_490560444349647_1082204285_n

Să transformăm lucrurile bune şi frumoase în tradiţii de dus mai departe este unul dintre aspectele importante care ne definesc. Aşa se explică faptul că şi în acest an, cu prilejul zilei de 1 iunie, împreună cu National Paints şi Provident le-am pregătit copiilor din Iaşi un spectacol gândit pe măsura dorinţelor lor.

Evenimentul „Împreună de ziua copilului” a adunat sâmbătă, în Parcul Ciurchi din Tătăraşi, precum şi în Parcul Copou, copii de toate vârstele, părinţi şi bunici deopotrivă. Activităţile desfăşurate pe durata a câtorva ore, au fost dintre cele mai colorate, distractive, dar şi creative. Alături de voluntarii noştri, copiii şi-au pictat faţa în cadrul Atelierului de face painting, au alergat în voie prin parc şi au dansat împreună cu Shaggy şi Scooby Doo.

De asemenea, prezenţi la sărbătoare au fost Minnie şi Mickey Mouse, ei fiind şi cei care au dat tonul marilor întreceri. Astfel, pentru confruntarea personajelor, copiii au fost împărţiţi în două echipe (fete/băieţi) şi au participat la tot felul de concursuri, precum mersul cu un pahar cu apă printre sticle. La sfârşit, nu doar câştigătorii au primit diplome şi dulciuri, ci toţi copiii care s-au aflat în parc.

Faptul că am reuşit şi de data aceasta să oferim micuţilor din comunitatea ieşeană o zi a copilului de neuitat, pentru noi înseamnă mai mult decât vă imaginaţi. Acest lucru se datorează, însă, şi sprijinului oferit de prietenii noştri mai sus menţionaţi, cărora le mulţumim!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: