“Balul de la Castel” – o poveste cu iz filantropic

10169_535951323121624_533543353_n

Poveştile au avut dintotdeauna un farmec aparte. Fie că le auzim ori le descoperim răsfoind pagini de carte, poveştile cuceresc mereu prin autenticitate, profunzime şi, nu în ultimul rând, prin amalgamul de stări şi sentimente ce le sădesc înlăuntrul nostru. Fiecare poveste în parte se defineşte printr-o colecţie unică de experienţe inedite, momente emoţionante, învăţături şi modele demne de urmat în viaţă ce vin să ne completeze nu doar intelectual, ci şi sufleteşte.

La o astfel de poveste ne-am gândit şi noi anul trecut, atunci când porţile de „La Castel” s-au deschis pentru prima ediţie a unuia dintre cele mai frumoase şi aşteptate evenimente caritabile desfăşurate în Iaşi.

“Balul de la Castel” aflat acum la cea de-a doua ediţie reprezintă o încununare a muncii noastre depusă în numele unor cauze nobile în care noi credem cu tărie. Ne dorim ca prin acest eveniment să aducem aproape oamenii de seamă ai oraşului şi împreună să venim în sprijinul persoanelor cărora boala sau condiţiile precare de trai le-au ştirbit nu doar zâmbetul, ci şi speranţa.

Poftiţi la bal!

Inspirat de eleganţa, rafinamentul şi bunăstarea perioadei La Belle Époque, Balul de la Castel reînvie atmosfera scăldată în parfumul, culorile, dinamismul şi plenitudinea acelor vremuri demult apuse.

Rochiile dantelate, muzica de salon, bucatele alese şi cadrul somptuos desprins 431967_545631142153642_1736188055_nparcă din poveştile de iubire cu domniţe şi gentilomi vor face deliciul unui eveniment de-a dreptul memorabil. Seara va fi completată de dansuri de epocă şi momente în care arta se va împleti cu  generozitatea într-un veritabil spectacol, găzduit de Irina Păcurariu şi Adrian Păduraru.

Fondurile ce vor fi colectate în cadrul balului, precum şi a licitaţiei de obiecte de artă realizate de artiştii şi sculptorii cu renume ai ţării, vor fi donate Centrului de Recuperare al fundaţiei noastre, astfel încât cei 30 de copii cu nevoi speciale de care ne ocupăm în prezent, să poată beneficia în continuare de şedinţe de kinetoterapie, logopedie şi terapie ocupaţională.

Pe 30 Mai, când ceasul serii va bate ora 7, uşile Sălii Turnurilor a Hotelului Restaurant „La Castel” se vor deschide pentru a vă primi pe voi, diştinşii noştri oaspeţi, alături de care vom iscăli povestea-simbol a gesturilor benevole.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: