„Dare to dream” – acorduri şi emoţii la superlativ

bannersiteSe spune că generozitatea, la fel ca dragostea, nu are nevoie de niciun motiv pentru a fi împărtăşită celor care ne înconjoară. Uneori nu e nevoie nici măcar de cuvinte întrucât faptele sunt cele care contează cu adevărat şi care rezonează în cel profund mod cu lipsurile stringente ale oamenilor, fie ele sufleteşti ori materiale.

Dovada acestui fapt este ”Dare to Dream”, evenimentul organizat de echipa Philanthropics în colaborare cu Fundaţia Bethany, Rotary şi Rotaract. Concertul, ai cărui protagonoşti vor fi Maria Răducanu şi Vizi Imre, este unul ce se adresează tuturor iubitorilor de etno-jazz, fado, blues, fiind o îmbinare între cultură, ritm şi, aşa cum ne place nouă să spunem, spiritul civic al ieşenilor.

Datorită mărinimiei iniţiatorilor acestui eveniment, cât şi a voastră, a celor care veţi lua parte la concert, fondurile colectate în urma vânzării biletelor vor fi donate centrului nostru de recuperare, fondat în anul 2012. Cu aceşti bani vom putea achiziţiona echipamentele necesare recuperării celor 30 de copii de care ne ocupăm, reuşind totodată să acoperim şi costurile pentru serviciile oferite de specialiștii noştri în logopedie şi kinetoterapie.

Sperăm că veţi da curs invitaţiei noastre, aşadar, pe 23 mai 2013, începând cu orele 19.00 vă aşteptăm la Teatrul Luceafărul pentru un spectacol care va trezi în interiorul fiecăruia dintre noi nu doar trăiri intense, ci şi curajul de a visa şi de a ne urma visele.

Pentru mai multe detalii accesaţi site-ul ori pagina de Facebook a evenimentului!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: