Speranţă pentru educaţia copiilor din Liteni

284077_462702837145285_1873938211_n

Alături de afecţiune, grijă şi atenţie, educaţia se înscrie în rândul factorilor decisivi în ceea ce priveşte tranziţia de la copilul de azi la adultul încrezător, puternic şi independent de mâine.

Tocmai din acest motiv, „Speranţă pentru educaţie”, eveniment organizat de Value Team (o echipă de 18 masteranzi ai Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor din Iaşi), în colaborare cu Fundaţia Bethany şi cu sprijinul Rotaract Iaşi 2000, îşi propune să vină în sprijinul celor 450 de elevi ai şcolii din satul Liteni.

„Muzică aleasă pentru inimi deschise”  este sloganul acestui concert caritabil ce va reuni nume celebre ale muzicii, şi anume soprana Felicia Filip sau „Noua regină a Traviatei” aşa cum mai este cunoscută, Cvartetul Symphonis şi, nu în cele din urmă, corul Cantores Amicitiae condus de  dirijorul Nicolae Gâscă.

Preţul biletelor pentru acest eveniment este de 45 de lei, respectiv 65 de lei şi pot fi achiziţionate exclusiv din Librăriile Cărtureşti Palas Mall şi Cărtureşti Iulius Mall.

Banii obţinuţi în urma vânzării biletelor vor fi donaţi şcolii din Liteni, obiectivul fiind renovarea acesteia, astfel încât copiii care învaţă aici să beneficieze de condiţii decente de studiu.

Aşadar, pe data de 16 mai 2013, începând cu orele 19.00, vă aşteptăm în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” pentru a da împreună aripi visului elevilor din Liteni şi, totodată, pentru a ne bucura de prezenţa, talentul şi vocea distinşilor artişti ce vor concerta!

Detalii suplimentare pe site-ul oficial ori pe pagina de Facebook a evenimentului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: