“Balul Voluntarilor” – emoţii, zâmbete şi voie bună cât cuprinde

906183_509084269149636_874528589_oIeri, pe 11 Aprilie câţiva dintre voluntarii fundaţiei noastre au participat la ediţia cu numărul doi a „Balului Voluntarilor”, organizat la iniţiativa Instituţiei Prefectului Iaşi, Consiliului Judeţean Iaşi şi Centrului Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Iaşi.

Evenimentul ce s-a desfăşurat la Casa Armatei, începând cu orele 14.00, i-a reunit pe cei mai responsabili şi dedicaţi voluntari, membri activi ai celor 15 organizaţii non-guvernamentale ce au avut onoarea de a fi invitate.

Cea mai aşteptată petrecere din an a însemnat pentru voluntarii noştri o răsplată binemeritată a muncii lor, dar şi un prilej de a face schimb de idei cu cei ce luptă pentru aceleaşi cauze ca şi ei. Emoţionaţi, dar plini de entuziasm voluntarii Bethany şi-au reprezentat fundaţia în cel mai frumos mod posibil.

30537_3035994517088_1478998238_n

Activităţile în care s-au implicat din momentul în care au păşit pentru întâia oară în această lume a voluntariatului şi până în prezent, le-au adus nu doar aprecierea juriului, ci şi premiul I, dovadă că tot ceea ce au făcut e demn de a primi consideraţia noastră, a tuturor.

De asemenea, tinerii noştri i-au delectat pe cei prezenţi cu o scenetă pe care au repetat-o cu simţ de răspundere, astfel încât lucrurile să iasă perfect. După ce au scăpat de emoţiile ce i-au încercat încă de dimineaţă, voluntarii s-au putut distra cum au ştiut ei mai bine: socializând, dansând şi gustând din bunătăţile de pe masă.

Noi suntem tare mândri de ei şi tocmai de aceea le mulţumim încă o dată pentru ajutorul ce ni-l oferă prin implicarea în proiectele noastre şi, totodată, pentru devotamentul şi seriozitatea cu care ne reprezintă oriunde ar merge.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: