Din culisele Caravanei “Din Dragoste pentru Femei”

67931_445284432224998_1204765473_n

După ce a străbătut oraşe precum Cluj-Napoca, Constanţa, Galaţi, Braşov, Sibiu şi Timişoara, Caravana „Din Dragoste pentru Femei” a poposit şi la Iaşi. Şi cum ne place să susţinem cauzele bune, noi – cei de la Fundaţia Bethany – ne-am alăturat, în calitate de parteneri, iniţiativei Andreei Marin, echipei Avon şi Şcoala Mamelor de a vorbi femeilor despre lucrurile care le interesează cel mai mult : sănătatea, frumuseţea şi cariera.

Evenimentul ce a avut loc luni, pe 1 Aprilie la Palas Congress Hall a reunit 900 de femei din inima Moldovei, toate dornice să-şi hrănească spiritul cu energie, voie bună şi optimism. Am întâlnit aici tinere domnişoare, soţii, bunicuţe şi mame, fiecare dintre ele având experienţe de viaţă pe care unele dintre ele chiar ni le-au împărtăşit cu bucurie.

Cum a fost?

5802_445284082225033_1060122921_nTimpul pe care l-am petrecut împreună a fost unul cât se poate de benefic. Asta deoarece am cunoscut poveştile incredibile a câtorva dintre numeroasele femei din România, victime ale violenţei domestice. Femei care în ciuda dependenţei financiare de partener ori a temerii privind consecinţele părăsirii căminului conjugal, au găsit totuşi puterea de a o lua singure de la capăt şi de a lupta pentru a le putea oferi un viitor mai bun copiilor lor.

O reală sursă de inspiraţie au fost şi femeile pentru care gustul succesului nu mai reprezintă niciun mister. Ne-au plăcut poveştile acelora dintre ele care au făcut din pasiunea lor o meserie pe care acum o practică cu drag, reuşind astfel să-şi bucure inima, să se elibereze de rutină sau să se reinventeze.

483956_445281712225270_888079462_nAm vorbit şi despre importanţa pe care orice femeie trebuie să o acorde stării ei fizice şi psihice. Frumuseţea înseamnă sănătate, iar pentru a fi frumoase atât în exterior, cât şi în interior e necesar să ne îngrijim corpul, dar şi sufletul în aceeaşi măsură.

Cele câteva ore petrecute în compania atâtor oameni frumoşi au fost realmente de neuitat. Am avut parte de o seară plină de emoţii, de zâmbete şi de noi lecţii de viaţă. A fost o seară desăvârşită prin suprizele deosebite şi invitaţii speciali, printre aceştia numărându-se tânărul pictor ieşean Codrin Mircea, Alexandra Uşurelu şi Bobby Stoica cei care ne-au încântat auzul cu muzica lor, dar şi grupul de dans Wanna Dance.

sursa foto: Şcoala Mamelor

Reclame

Un răspuns

  1. […] 2013, Caravana “Din Dragoste pentru Femei” a reunit la Iaşi peste 900 de femei care au primit şi […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: