Caravana“Din Dragoste pentru Femei”. Evenimentul-sărbătoare al poveştii tale!

caravana2

Se spune că fiecare femeie este unică în felul ei. Fiecare femeie are acel je ne sais quoi ce se reflectă nu doar în stilul vestimentar sau tabieturi, ci şi în zâmbetul ce îi luminează chipul, în lucrurile mărunte pe care le face, în trăirile şi în propriile convingeri. Însă dincolo de aceste aspecte ce le definesc şi le individualizează, există şi privinţe în care femeile par să se asemene tot mai mult.

Încă din copilărie, femeile visează să aibă cariere de succes, parteneri de viaţă care să le completeze şi o familie în sânul căreia să-şi găsească liniştea şi echilibrul. Îşi doresc să fie mereu frumoase, elegante şi apreciate pentru munca lor. Adoră să fie răsfăţate, însă ce le bucură cu adevărat este să-i înconjoare pe cei dragi cu micile lor dovezi de iubire.

Povestea femeii din tine

Fiecare femeie în parte este o poveste. Una plină de culoare, dar şi de experienţe inedite a căror profunzime te copleşeşte. O poveste ce adună la un loc momente magice, emoţii de tot felul şi lecţii de viaţă pe care ajungi să ţi le însuşeşti. O poveste care, fără să vrei, ţi se întipăreşte în inimă şi în minte.

Orice femeie merită respect şi preţuire, dar mai presus de asta merită, credem noi, şansa de a primi informaţii utile şi sfaturi de suflet ce o pot realmente ajuta în dezvoltarea ei atât în plan personal, cât şi profesional. Iar invitaţia de a participa la Caravana “Din Dragoste pentru Femei” alături de Avon şi Andreea Marin reprezintă modul prin care am ales să îţi transmitem acest puternic crez al nostru.

Aşadar, ia-ţi prietenele şi vino la o întâlnire de neuitat. Vom vorbi despre sănătate, frumuseţe, carieră şi independenţă financiară. Împreună vom  încerca să dăm  răspunsuri la întrebările ce  ne preocupă şi, de ce nu, să găsim soluţii la unele dintre problemele cu care ne confruntăm.

Te aşteptăm pe 1 Aprilie, începând cu orele 17.30 la Palas Mall  la un eveniment gândit din dragoste pentru tine! Un eveniment în cadrul căruia vei cunoaşte poveşti de viaţă impresionante şi vei avea prilejul de a schimba opinii cu femei ce îţi împărtăşesc o mică parte din frământările, bucuriile şi visurile tale.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: