Gesturile mici contează!

campania 2a

Ne dorim mereu să fim cei mai buni, iar pentru asta suntem dispuşi să investim oricât e necesar într-o educaţie care să ne confere acest statut. Alegem cu atenţie şcolile ale căror cursuri vrem să le urmăm, devenim clienţi fideli ai librăriilor ori ai bibliotecilor şi ne angajăm în tot soiul de activităţi extracurriculare, nutrind speranţa că vom dobândi noi cunoştinţe.

Şi cu toate acestea, există lecţii ce nu se găsesc printre paginile vreunei cărţi best-seller şi cu atât mai puţin printre cele ale vreunui manual. Sunt lecţii ce nu se predau în şcoală, ci în familie. Sunt lecţii pe care, uneori, le învăţăm doar după ce am reuşit să parcurgem anumite etape sau pe care ni le însuşim în urma unor experienţe-limită. Adesea le numim lecţii de viaţă, iar compasiunea este de departe una dintre cele mai importante.

Noi, aici la Bethany, am înţeles că faptele bune vin ambalate în gesturile mici ale oamenilor cu suflet mare. Pentru aceştia, a ajuta se numără printre verbele de referinţă ale propriului vocabular, reuşind chiar să devină un stil de viaţă. Binele poate lua diverse forme, însă cele care emoţionează cu adevărat sunt cuvintele de încurajare, zâmbetele sincere şi dorinţa oamenilor de a dărui celorlalţi din puţinul lor.

De astfel de gesturi frumoase au dat dovadă şi cei peste 700 de prieteni care anul trecut au redirecţionat 2% din impozitul pe venit către Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany, Iaşi. Datorită lor, 30 de copii cu dizabilităţi se bucură astăzi de servicii profesioniste de kinetoterapie,  logopedie şi terapie ocupatională în timp ce părinţii pot beneficia de sprijin emoţional prin consiliere psihologică.

Pentru a-i putea ajuta în continuare pe aceşti copii, dar şi pentru a veni în sprijinul altora aflaţi în situaţii similare, avem nevoie de susţinerea fiecăruia dintre voi. Aşadar, dacă vrei să daruieşti şi tu unui copil cu dizabilităţi speranţa unei vieţi mai bune, scrie-ne la iasi@bethany.ro şi îţi vom trimite de îndată formularul pentru redirecţionarea a 2% din impozitul pe venitul din 2012!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: